Ons missie en visie … 

… is heel eenvoudig. Geen dag zonder lach ! Het hele team van ORTHOCITI staat er klaar voor om voor jou een gezonde en stralende glimlach te creëren. 

Missie

Orthodontie en mondzorg kan altijd vriendelijker beter en slimmer. Het is misschien wat makkelijk verwoord maar wij geloven dat er in de wereld van de mondzorg nog best verbetering kan plaatsvinden. Daar willen wij ons graag voor inzetten.

Vriendelijker
Bij ORTHOCITI bent u geen nummer. Wij streven altijd naar een persoonlijke benadering met oog voor detail en aandacht voor elke cliënt afzonderlijk. De Cliënt moet zich bij ons op zijn gemak voelen.

Beter
Door de vakkundige aanpak van de tandarts-orthodontist en zijn team zijn we in staat een beter resultaat neer te zetten en dat is wat onze cliënten willen. Daarnaast blijven we investeren in ons team door het volgen van opleiding, het bezoeken van vakbeurzen en het bijwonen van symposia. Optimale kennis zorgt ook voor een optimale behandeling met de nieuwste technieken.

Slimmer
Bij ORTHOCITI is alles efficiënt geregeld. Alles onder één dak, korte communicatielijnen en veel intercollegiaal overleg. Er zijn geen wachtlijsten. Cliënten krijgen de juiste zorg en tijdens het zorgtraject blijven de lijnen kort. Dat voorkomt onnodige kosten, geeft minder gedoe en bespaart veel tijd.

Visie

Door het continue verbeteren wan onze zorg en kwaliteit zijn we in staat uit te groeien tot de meest toonaangevende praktijk voor orthodontie van Twente.

Gewaardeerd door onze cliënten vanwege onze vriendelijke en professionele aanpak. Gewaardeerd door zorgverzekeraars vanwege de uitmuntende zorg. Gewaardeerd door specialisten en verwijzers vanwege onze betrokkenheid en uitzonderlijke expertise. Een ambitieus streven? Misschien. Wij zien het vooral als een mooie uitdaging.