Gratis eerste online consult

Heb je een beugel nodig ? #Laat je tanden zien !

Het online consult geeft je de mogelijkheid om vanuit huis jouw gegevens in te vullen en te sturen inclusief 5 foto’s van jouw gebit. Na het opsturen ontvang je binnen 2 werkdagen per email een eerste beoordeling en indicatie of er een beugelbehandeling nodig is.

Houd je mail goed in de gaten en check ook de spam box voor het geval onze mail daar terecht komt. Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens. Check hiervoor ook onze Privacy Voorwaarden en Disclaimer.

Om het eerste online consult mogelijk te maken, vragen wij je om vragen te beantwoorden. Het is handig om iemand anders te vragen als fotograaf, want het is best lastig om de foto’s zelf te maken.

Na het eerste online consult kan je een afspraak plannen in onze praktijk voor het persoonlijke consult, zodat wij klinisch bij jou in de mond kunnen kijken en de opties met jou kunnen doornemen. Het is ook mogelijk om meteen een persoonlijk consult te plannen.

Let op: het persoonlijk consult is een vereiste voor het verdere onderzoek en het starten van een behandeling. Meer informatie vind je onder “stappenplan”.

Aanvullende opmerkingen

Upload hier je foto's. Bekijk de instructies en voorbeelden onder het formulier voordat je verder gaat met deze stap.
Front
Foto 1
Rechts
Foto 2
Links
Foto 3
Bovenkaak
Foto 4
Onderkaak
Foto5